Beton Fesztivál 2018 Tárgykiállítás

 Az elmúlt években nagy érdeklődés övezte a Beton Fesztivál keretében meghirdetett Tárgykiállítást, ahol különleges ékszereken, divattárgyakon keresztül mutatják meg szakmabeliek és laikusok a betonban rejlő szépséget. Idén is várjuk olyan kreatív és vállalkozó szellemű művészek alkotásait, amelyek fókuszában a beton áll. A legjobb alkotások idén is a Beton Fesztiválon kerülnek bemutatásra.

 

Felhívás

 

A beton.hu (továbbiakban: Szervező) a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton), valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) és tagvállalatainak támogatásával Tárgykiállítást rendez a Beton Fesztivál keretében 2018. október 3-án, amelyre várjuk a betonból tervezett, illetve e témát feldolgozó kreatív beton tárgyak, divattárgyak nevezését!

A kiállítással a Szervező célja, hogy megismertesse a szakmával és a közvéleménnyel a betonban rejlő kreativitást és felhasználhatóságának sokszínűségét.

 

A beton tárgyak és divattárgyak kiállításra olyan betonból készült, kézi erővel is könnyen mozgatható tárgyak alkotóinak jelentkezését várjuk, akik nem félnek megmutatni a betonban rejlő szerkezeti és kreatív alkalmazást. Nevezni lehet például ékszereket (lehetőség szerint kollekcióban), szobrokat, installációkat, bútorokat, lakberendezési tárgyakat és egyéb kiegészítőket stb.

 

Egyéb információk:

  • Egy nevező több tárgyat is nevezhet, melyeket külön űrlapon kell benyújtani
  • A kiállítandó tárgyak helyszínre szállításáról és a kiállítás utáni elszállításáról a nevezőnek/kiállítónak kell gondoskodnia
  • A kiállított tárgy készítőjének/szerzőjének részvételét a Beton Fesztiválon a Szervező biztosítja (1 fő/kiállító)

 

Formai követelmények, kötelező elemek:

  • A nevezési lapon kerüljön feltüntetésre a készítő/szerző neve
  • A nevezési lapon kerüljön feltüntetésre a tárgy címe/megnevezése
  • 3 db fotó csatolása a kiállítandó tárgyról (300 dpi felbontás, max. 3 MB/db jpg file)
  • A fotó file-ok elnevezése tartalmazza a készítőt/szerzőt és a tárgy címét, kép sorszámát (pl.: BetonXY _targy_01.jpg)
  • A nevezési lapon kerüljenek feltüntetésre a tárgy paraméterei (szélesség, hosszúság, magasság, súly)

 

A nevezés benyújtása, határideje

A nevezés határideje 2018.09.10. A nevezéseket űrlapon kell benyújtani, a nevezett tárgyról készült fotó(k) info@beton.hu e-mail címre történő megküldésével egyidejűleg.

 

Az értékelés folyamata, eredményhirdetés

A nevezett tárgyak közül a Szervező fenntartja annak a jogát, hogy – a rendelkezésre álló helyet is figyelembe véve – kiválassza azon tárgyakat, amelyek a Beton Fesztiválon kerülnek bemutatásra. A fesztivál ideje alatt a kiállított tárgyakra szavazást szervezünk,  melynek nyertese tárgyjutalomban részesül, és munkáját közzétesszük a beton.hu és kapcsolódó média felületeinken.

 

Szerzői joggal kapcsolatos rendelkezések

A nevező a nevezéssel/jelentkezéssel hozzájárul, hogy a nevezett tárgyakról készült fotókat és videókat a díjazástól függetlenül, népszerűsítési céllal korlátlanul felhasználhassa.

A Szervező a nevezett tárgyakról készült fotók, videók népszerűsítési célokra történő korlátozásmentes felhasználása érdekében, a nevezések tartalmi és formai szempontból történő megfelelő benyújtását a részvétel feltételévé teszi.

A nevező nevezésével nyilatkozik, hogy nevezésével harmadik személy jogát nem érinti, nem sérti. Ezzel kapcsolatban felmerülő esetleges jogkövetkezményt a nevező köteles viselni.

 

Sok sikert kíván a beton.hu csapata!