A CRH Észak Duna Régió, a CRH Csoport kelet-európai klaszterének tagja hivatalosan megkezdte a márkaváltás folyamatát, mely során márkanevünket Danucem névre változtatjuk.

Miért éppen Danucem?

A Duna régiónk szimbóluma, amely öszszeköti főbb országainkat és piacainkat: Magyarországot, Szlovákiát és Ausztriát.

A márkanév megváltoztatása számunkra nem csupán névváltoztatást jelent. Danucemként is ápolni fogjuk az egészséges és biztonságos munkakultúrát kollégáink és partnereink körében. Felelősségünk, hogy segítsük az iparban a környezeti hatások csökkentéséhez és a körforgásos gazdasághoz való hozzájáruláshoz szükséges technológiák és tevékenységek fejlesztését.

Támogatjuk a helyi közösségeket és vállalkozásokat a pozitív hatás maximalizálásában, valamint szoros kapcsolatokat építünk ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel. Olyan közösségeket és környezetet építünk, ahol mindenkinek lehetősége van a sikerre.

Mit jelent ez partnereink számára?

2021. október 1-jétől megváltoztatjuk cégnevünket. A CRH Magyarország Kft. Danucem Magyarország Kft.-ként folytatja tevékenységét. Már az ezt megelőző időszakban megkezdjük a márkaváltással kapcsolatos tennivalókat, így az új Danucem márka fokozatosan minden látható felületen, ahol eddig a CRH volt látható, meg fog jelenni.

Erős üzleti kapcsolatunk partnereinkkel minden szempontból változatlan marad, de hangsúlyt fektetünk annak fejlesztésére, hogy hozzájáruljunk a kölcsönösen fenntartható növekedéshez.

További információ a márka változásáról és a teljes folyamatról megtalálható az új danucem.com weboldalunkon.