Küldetés

VISSZASZEREZZÜK A BETON HÍRNEVÉT

A betonban, mint építőanyagban rejlő lehetőségek ismertetése a mai napig nem érte el a célját. A beton némely esetben még mindig pejoratív értelemben él a hétköznapi emberek fejében. Asszociáció tekintetében is sokszor a panelrengeteg jelenik meg. Ezzel szemben a beton és az egyedi betonelemek gyártásának szépsége megmutatható. Célunk a betonnal szembeni előítéletek, tévhitek eloszlatása, bemutatni a beton felhasználási területeit, sokszínűségét. Visszaszerezni a beton hírnevét, hiszen a beton tradíció, tartósság, tartalom.

TRADÍCIÓ

tradicio

Évezredeken átívelő technológia, mely a múlt tapasztalatát felhasználva mutat a jövő felé. Már a rómaiak is használták, amikor a vulkáni hamu és a mész bizonyos „cement” hatását kihasználva betonszerű habarcsot állítottak elő. Épületeik, köszönhetően a gondos kivitelezésnek és a betonszerű kötőanyagaiknak, ma is léteznek. Természetesen a mai beton már más anyag. Kiválóan tervezhető összetétellel elő lehet állítani a legkülönfélébb igényeknek megfelelő betont.

TARTÓSSÁG

tartossag

Fenntartható, a környezeti hatásokkal szemben ellenálló, maradandó építőanyag. Ezt használva, akár az agresszív talajvíznek, vagy tengervíznek is ellenállnak az épített objektumok. Jól viseli a földrengések hatásait és tűzvészek esetén olcsón és hosszú ideig biztosítja az épület állékonyságát, a mentés, vagy az újra építés számára. Vízzáró technológia alkalmazásával kizárhatjuk a belső terekből a felszíni és a talaj vizeket. A jól elkészített beton szerkezet egész életében megtartja szilárdságát és ellenálló képességét.

TARTALOM

tartalom

Több mint beton, érték a generációknak. Alkalmazhatósága széles skálán mozog, a betont használjuk, ha az elemek káros hatásait kell megállítani, vagy gyorsan és pontosan szeretnénk építkezni. Alkalmas a legkülönfélébb építmények megépítésére, teherviselő képessége jól tervezhető, amelyet fennállása teljes időtartamára megtart. Esztétikus térbútorok, divat és design cikkek előállítására is használható. Felülete több féle módon jeleníthető meg, texturálási lehetősége végtelen. A legújabb kor embere szívesen alkalmazza enteriőr elemként.

 

MINDEN AMI BETON